Samen winkelen

Voordat de internetwinkels ontstonden was er een duidelijke rolverdeling voor de taak: Kleding kopen. Het was heel gewoon dat de vrouw de kleding voor haar man uitzocht en aanschafte. De online kledingshops hielp deze rolverdeling om zeep. Steeds meer stelletjes winkelde samen vanuit een luie stoel de kleding voor de man. Overhemden.com heeft onlangs een onderzoek gedaan en kwam tot de conclusie dat 60% van de overhemden wordt aangeschaft door een man en een vrouw die gezamenlijk de bestelling plaatsen!

Internetshops stimuleren het samen winkelen

Het samen winkelen gebeurt voornamelijk op de bank en kan heel gezellig zijn. Ook de ‘luie” man, die geen hele dag van winkel naar winkel wil slenteren, vind winkelen plotseling heel leuk! Je kan samen namelijk een hele grote hoeveelheid winkels en producten in een korte tijd bekijken. Efficiënt en een stuk minder vermoeiend.

Modebewust

Nu het koopgedrag zo volledig veranderd is ontstaat er plotseling een grote hoeveelheid modebewuste mannen. Deze mannen beslissen daadwerkelijk zelf mee en laten hun kleding veel minder kopen door hun vrouw. Hierdoor krijgt hij een goede kijk op de mode en herkend hij de kledingstukken die hij fijn vind zitten. Hij weet wat hem mooi staat en in welke kleding hij op z’n best is.

Bepaal de maat

Tijdens de eerste aankopen in een internetwinkel kun je nog wel eens vastlopen op de maatbepaling. Je kunt tenslotte de uitgezochte kleding niet eerst even passen. Overhemden.com heeft daarom op de site een uitgebreid overzicht aan maattabellen per merk opgesteld. Hierdoor kun je zonder het overhemd te passen toch een perfect passend hemd aanschaffen. Zoek eerst een bepaalde kleur overhemd of juist een merk dat je aanspreekt. Het overhemden merk Olymp bijvoorbeeld, is één van de grootste merken op overhemden gebied. Kijk daarna in de maattabel van het betreffende overhemdenmerk en bereken gemakkelijk jouw maat.

Reacties zijn gesloten.