Samen op date: Suggesties voor een eerste afspraakje

Na een periode van berichtjes sturen opeen datingsite wordt het langzaam aan eens tijd voor een eerste date.Als je samen op date gaat leer je elkaar op een hele andere manier kennen dan wanneer je elkaar maar berichten blijft sturen. Grote vraag voor veel singles die voor het eerst een afspraakje willen maken: waar gaan we heen op date?

Leuke ideeën voor een eerste date

Wandelen doet het altijd goed.Is het lekker weer en wonen jullie in de buurt van een mooi gebied;trek er dan uit samen en geniet van de natuur. Als je je date nog niet zo goed kent is het misschien verstanding om niet in een al teaf gelegen gebied te gaan wandelen. Als je voor wandelen kiest tijd nesje dat heb je tijd en aandacht voor elkaar, en wordt je niet afgeleid door andere geluiden. Een wandeling als eerste afspraakje is vooral popualir onder vijftigplussers die online daten. Anders dan jongeren vinden ze het prettig om zo min mogelijk afleiding te hebben. Goede wandel-spots: oude binnensteden zoals die van Amsterdam, Utrecht en Breda, of natuurgebieden.

coffee-dating-tips

 

Motel-dates, voorde stiekem daters. Nu veel datingsites online komen die mensen die alleen relatie hebben in de gelegenheid stellen om een affaire aan te gaan neemt ook het aantal stiekeme eerste dates toe. Casualdatingsites als Victoria Milan bijvoorbeeld geven tot nu toe weinig tips waar je dergelijke dates kunt beleven. Als je eerste afspraakje alleen voor jullie ogen bestemd is en je bang bent betrapt te worden is een motel of hotellobby in een afgelegen stad een goede optie.

Koffietentjes zijn een leuke plaats om voor het eerst af te spreken. Je gaat hier ook meestal niet gelijk aan de alcohol waardoor de kans op een gedegen eerste date gelijk een stuk groter is. Wist je namelijk dat veel mannen maar ook vrouwen te veel drinken voor een eerste date? In het koffiehuis kun je relaxed praten en wat lekkers eten. Nog eenvoordeel: als de date tegenvalt kun je er vrij snel vandoor. Je gaat namelijk niet 3 uur koffie drinken, of wel soms? Zo kun je gezellig bij Bagels & Beans gaan zitten. Datingsite Pepper trakteert nieuwe leden op een date bij Bagels & Beans.

Reacties zijn gesloten.