Samen op date: slecht weer, wat nu?

Jullie hebben beide  al een lange tijd uitgekeken naar  deze date. Het enige probleem is dat het weer niet echt mee zit. Wat nu? Vraag je je af, een buiten activiteit zou nu niet erg leuk zijn.  Maar gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg  overdekte activiteiten te doen voor een niet al te groot geld bedrag. Van een overdekt zwembad tot gezellig een filmpje op de bank kijken, het kan allemaal! In dit artikel vind je een paar tips en suggesties om jullie geplande afspraakje toch nog een succes te laten worden, en natuurlijk een mooi aandenken.

op date als het regent

Klimmen bij een klimmuur

Trek je sportieve kleding aan en ga gezellig samen klimmen in een klimhal. Maak er een soort competitie van! Wie zal er als eerste boven zijn?

Films kijken in bed met lekkere hapjes

Is het weer echt heel slecht? Blijf dan lekker thuis en zoek achter in de kast een paar leuke Dvd’tjes en plunder de voorraad kast. Maak een lekker nestje van je bed met allemaal kussens en steek een paar kaarsjes aan. Dit wordt gegarandeerd gezellig!

op date als het regent

Naar een binnenzwembad of sauna

Kruip achter je computer en zoek eens een zwembad of een sauna op in de buurt! Een beetje lichaamsbeweging in het zwembad kan geen kwaad en lekker zweten in de sauna toch ook niet!

‘Zelf pizza maken tijdens date’

Maak samen zelf pizza

Maak zelf pizza! Hoe romantisch is het om samen een maaltijd klaar te maken? Ga samen boodschappen doen! Dan weet je zeker dat iedereen het eens is met de ingrediënten. Een leuke activiteit samen die ook nog eens smakelijk afloopt!

op date als het regent

Ga met hem mee naar de sportschool en ga samen fitnessen

Regent het nog steeds buiten! Ga met hem mee naar de sportschool! Trek je sportschoenen maar aan en werk jezelf in het zweet, zo blijven we goed in shape en het is natuurlijk ook heel gezellig. Na het sporten kun je vaak nog gebruik maken van de sauna.

Dit waren een paar suggesties die ons erg leuk leken! Er zijn natuurlijk veel meer activiteiten die je kunt doen. De een leuker dan de ander, dat ligt gewoon echt aan je relatie of aan de personen die jullie zijn. Sta er wel even bij stil dat je partner de gekozen activiteit ook leuk moet vinden, dan komt het gegarandeerd goed en hebben jullie het erg leuk samen.

Reacties zijn gesloten.